Hur mycket gillar vi....

Hur mycket gillar vi blinget????
MYCKET! ;)


Fick en bättre bild på pannbandet, nu ser man verkligen hur det blingar;)
Brunt läder med guldfärgade swarowski!


Före bild på tränset med "fejk" blinget.


Efter bild på tränset med swarowski blinget.
Mitt träningsträns till vänster fick det gamla blinget.
Så nu kan vi blinga både på träning och tävling;)


Är så glad för min nya Charles Owen hjälm till vänster.
Nu har jag både en brun och en blå;)


Nu väntar vi bara på att den riktiga våren ska komma så man kan använda alla sina nya fina saker på tävling.

Bling is tha shit;)


Shoppping!!!

Åååå jag har shoppat super fina saker idag på Euro Horse mässan, göteborg Horse Show. Mest glad är jag nog för mitt nya blingade pannband. Bilden gör det dock inte till sin rätt. Kommer en bättre bild snart;) Fick även tag i en Charles Owen, Hampton Hat till. Har ju en brun sedan tidigare, och fullkomligen älskar den. Så idag blev det en till, en blå;)









Hur mycket älskar vi inte shopping?? Vääääldigt mycket;)


Underbara helg!

Har haft en helt underbar helg. Har varit hos min älskling ända sedan i fredags och kom hem först idag. Passade ganska bra med två hästfria dagar då vädret ändå inte har varit speciellt ridvänligt. Hoppas på att jag kan pulsa lite i snön idag eller ta mig till ridhuset ikväll.

I fredags var vi och kollade på premiären av Shutter Island. Ska inte avslöja för mycket för er som inte sett den, men ganska skum film. Gillade inte slutet. Så får väll bli ** av ***** möjliga!
I lördags sprang jag en runda på stan när Mattias tränade. Jag skulle ju BARA titta lite men slutade med ett par nya träningsskor, träningsbyxor, träningströja och två andra tröjor. Ojoj;) Fick gå och sätta mig i bilen tillslut i väntan på att Mattias skulle bli färdig, annars hade shoppandet aldrig tagit slut. Ska ju faktiskt till Skandinavium på fredag och shoppa mer;) På kvällen tog vi det bara lugnt och slappade i soffan, hade tänkt att bowla eller nått liknande. Men så långt kom vi aldrig. Somnade i soffan båda två. Dock vaknade vi med ett ryck båda två av att det small till utanför... Antingen va det någon som sköt raketer eller någon som sköt med något annat. I Halmstad kan allt hända....

Behöver väll inte ens skriva vad vi gjorde i söndags...slappade lite till;)

Idag har jag varit på anställningsintervju....och det bådar nog gott! Fiii faaaan så gott säger jag isf ;) ;) ;)

Nu ska jag ut till mina älsklingar i snön.

Kram


VILL HA!

Hittade dom här skit snygga stövlarna på en blogg. Dom ska jag bara ha. Hoppas dom finns på Skandinavium, Eurohorsemässan. Givetvis dom bruna;)


..

Hittade en passande bild på hur tråkigt jag har!



Booooooring!

Ååååååå va tråkigt det är. Usch, dagarna börjar verkligen bli riktigt långa och svåra att fylla med nått roligt En vanlig dag ser typ ut såhär:

07 Klockan ringer!
 
07-07.30 Äter frukost.

07.30 Släpper ut hästarna och fixar lite i stallet

8-8.30 Nån gång där kör jag till ridhuset och rider.

10.15 Kommer hem

10.30-12 Mockar och fixar klart det sista i stallet.

Resten av dagen är dö tid. Förutom måndagar och ons, då tränar jag bodypump och powerbox. Och nån dag i veckan kör jag in till min älskling i Halmstad.

Alltså med andra ord, mina veckodagar går åt till att se fram emot helgen. Visserligen gör väll alla det. Men jag ser fram emot helgen för det är då jag kan umgås som mest med min älskling och vara lite som alla andra. DET SUGER ATT  VARA ARBETSLÖS! Om man bara hade haft något vettigt att göra och fått lite pengar då och då på kontot hade jag inte haft något emot det.

Kan inte bara någon liten snäll själ erbjuda mig ett jobb, halvtid, deltid, heltid...något!!!! SNÄLLA! Så himla värdelös kan jag väll ändå inte vara..gaaaahhhhh

Nu ska jag tråka lite till med ännu mera tråkigt tv tittande på tråkiga serier.

Ha de bra!

En bra helg!

Helgen har varit till sin belåtenhet. Fredagen spenderades på Väla i Helsingborg med älsklingen. Shoppad dock faktiskt ingenting, VÄLDIGT olikt mig;)
Lördagen blev det utgång i Halmstad, skulle varit till Mårstensson. Men så långt kom vi aldrig haha. Och i söndags åt vi god middag med mams och papps i Båstad. Helt ok helg alltså!

Hur har din helg varit??

Nu ska jag ut i stallet igen och tömköra Putte lite. Ikväll blir det bodypump igen, tjohooo;)

Ha de!

Kram

Ny design!

Vill så gärna "göra om" lite i bloggen. Lite ny desig helt enkelt. Men när det kommer till datorer och tekniska prylar så är jag som min pojkvän säger "tekniskt utvecklingsstörd" haha. Har försökt fixa lite, men det är ju bara massa kosntiga koder och obegripliga meningar...grekiska helt enkelt.

Någon som har lite tips på ex. hur man kan lägga in nån bild på framsidan längst upp eller nått annat kul!! Gärna enkla tips tack;)

Kram!


Ingen tävling, men....

Hade anmält mig till årets första tävling på lördag, en Lätt A:3. Men så fick jag i mitt tycke ett bättre erbjudande;)
Varje år samlas dom halländska dressyr domarna (tror de är så i alla distrikt) för att "prata ihop" sig och disskutera om hur man dömer. Detta för att antar jag ligga på samma betygskala och döma så likvärdigt som möjligt. Då tittar dom på ett antal ekipage från olika nivåer som rider olika program, som dom dömer och sedan disskuterar tillsammans om varför dom satte just den poängsiffran och hur dom tänkt. I fjol var jag med och red på detta, kommer inte ihåg vilket program men tror det var Lätt A:3. Iår blev jag tillfrågad att rida Msv C:2, alltså det nya Lätt A:5 programmet som nu övergått till att bli ett medelsvår program... Tyckte detta var ett toppen tillfälle att få träna på programmet samtidigt som man blir "dissikerad" av en hop med domare;) Vad mer kan en satsande dressyr ryttare önska sig haha. Så jag avanmälde helt enkelt till tävlingen.

Man får en jätte bra insikt i hur domarna tänker och vad det är dom vill se hos ett ekipage på tävling. Visserligen är ju inte deras disskusion angående bedömingen riktad direkt till mig, men det hindrar ju inte mig från att lyssna och lära;)

Så dom vita ridbyxorna och kavajen får vänta drygt en månad till, men vi ligger inte på latsidan för det;)

Kram!

For you ♥

Detta inlägget är för min underbara älskling som betyder oerhört mycket för mig. Min bästa vän och kärlek. Älskar dig hela vägen till månen och tillbaka!











Slöfock!

Idag ska jag bara ha en lugn "ledig" dag. Visserligen kan man väll säg att jag är ledig varje dag, men en ledig dag från hästar och träning;) Bär upp mot storstan om en liten stund för fika med älskade farmor och ikväll blir det min älskling för hela slanten <3



Såhär tänkte jag mig idag, fast utan ölen kanske. Är ju bara tisdag idag;)


Träningsfreak!

Lite uppdatering!
Har ju som sagt börjat träna lite annat utöver hästarna nu, duktiga jag;)
Bodypump en dag i veckan (minst) och powerbox en dag. Det sistnämnda är sjukt kul. Få skrika och "slåss" lite haha. Har sån grym träningsvärk, framför allt i biceps. Men såååå underbart med träningsvärk, då känner man att man verkligen gjort nått bra! Så ikväll blev det ett pass med pump, och på onsdag boxas vi igen;)

Igår var jag och Putte i Falkenberg och tränade för Stefan Jansson, verkligen super kul! Putte var så laddad och taggad att han började "skumma" så fort han fick bettet i munnen. Underbara häst<3 Så nu laddar vi för fullt inför lördagens tävling, årets första;) Härligt att få på sig kavajen och dom vita ridbyxorna igen!

Nu ska jag slappa framför tv:n och bara ha det gött!

Kram!


Snö, snö, snö!

När ska det ta slut me allt snöande egentligen!
Nu vill vi ha vår tack.

Duktiga jag var på bodypump igår igen, guldstjärna i kanten där ja;) Härlig träningsvärk idag.
Strax blir det ut i stallet och fixa och dona till mina älsklingar. Till helgen bär det av till Falkenberg för träning för Stefan Jansson igen. Tjohooo, ska bli riktigt roligt. Ser vi fram emot.

För övrigt kan jag berätta att den 5 juni sitter jag, min älskling, mamma och pappa och goda vänner till dom på ett plan till Turkiet, Alanya.... såååååå jäääääkla gööööööött ;)

shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa;)

Men det är ju en stund kvar. Innan dess blir det shopping i Götet på Horse Showen den 26 feb, ser vi fram emot. Och förhoppningsvis en massa tävlingar. Är så sjukt tävlingssugen nu.



Putte säger hej!


RSS 2.0