I`m addicted to you...

Trist väder som bara den ute idag. Regn, regn och regn.
Igår jobbade jag mellan 8.30-15. Riktigt roligt faktiskt. Lite pengar om inte annat;) Efter jobbet åkte jag, mamma och AL till dressyrstallet i Markaryd. En liten men mycket fin och exklusiv hästaffär ute i skogen;) Dom hade mycket av märket Otto Schumacher, cavallo, 66 North och massa annat tjusigt. Dessutom hade dom 30% på ALLT. De gillar vi myyyycket;) Jag fick inhandlat ett super snyggt blått Eskadron schabrak och ett fint brunt höstigt schabrak med lite mocca känsla, och en ny borste till Putte. Tränsen och kandaren dom hade var av märket Otto Schumacher. Jisses vilka träns, vilken kvalité och hur snygga är dom inte. VILL HA! Tycker det är riktigt fräckt med en super lackad nosgrimma;) Men där sa min plånbok STOP:(
När vi körde hem köpte vi kina mat...mmm, super gott vad de!



Ikväll ska jag och älsklingen på lite "parmiddag" med Sanna och hennes nya kärlek;) Kan bli trevligt.

XOXO

I`m dancing like a maniac!

Nu har jag gjort det igen. Beställt kläder på nätet! Denna gången blev det från HM, kanske inte roligaste stället men ändå. Provade en vinterjacka på HM på Väla för ett tag sen, tror jag ångrade mig och vill ha den iaf. Så jag klickade hem den och ett par paljett tights som jag tänkt att ha till tröjan som jag beställt från MissBella.se Mycket handlande har det blivit, hoppas på att min väldigt efterlängtade dressyrsadel ska komma denna veckan. Har ju gått nio veckor nu..gaahhhh va ja vill ha den NUUUUUU;)

Älsklingen ringde idag och var jätte glad...äntligen har han fått jobb;) Ska börja provjobba på måndag. Är sååååååå glad för hans skull;) Hoppas bara jag kan få ett jobb snart. Vill ju inget hellre än flytta hemifrån..till min älskling. Finns nog inget mer som jag vill så mycket som de..... ♥







Nu ska jag fortsätta kolla på Fråga Olle dokumentären;)
Natti natti!
xoxo







It`s moments like these i treasure the most!

Godkväll!
Väldigt vad dålig jag har blivit på att blogga. Måste skärpa mig.
Idag har varit en väldigt lugn dag faktiskt. Satte klockan på sju, men kom inte upp förens 7.40. Släppte ut hästarna, sen gick jag in och bakade bröd. Tänkte överraska älsklingen min med nybakt bröd till frukost. Sov såååå gott när jag skulle väcka honom. Helt omöjligt att väcka den människan;) Lite svårt att "sparka upp" han med när han ligger där så sött och sover. Inte långt ifrån att man kröp ner i sängen igen;) Sen blev de ut i stallet efter frukosten och mockade och städade lite i stallet. Var iväg och köpte nytt foder på eftermiddagen. Tänkte prova ett nytt foder till pållarna. Så det blev salsa foder, nån basmix som båda hästarna kan äta. Putte behöver ju inte ett jätte "speedat" foder nu under vintern när han inte går lika hårt.

Började ju givetvis regna på eftermiddagen med. Så mitt ridsug gick väll ner till ungefär lika med noll. Så det blev mys framför brasan istället;) Men imorgon blir det lite trimning på ridbanan minsann!

Har ett sånt sjukt köp sug på kläder just nu. Men var enda gång jag bestämmer mig för att åka och shoppa blir jag lika besviken. Det finns ju bara skit och inget snyggt i affärerna just nu..blää. Började surfa runt på nätet lite istället och hittade riktigt många bra mode affärer med snygga och faktiskt inte allt för dyra kläder. Bpde vardags och fest. Slutade med att jag klickade hem en t-shirt av lite längre modell som jag tänkte ha till ett par fräsiga paljett tights, och en typ klänning tror jag man kan kalla den. Hoppas det är lika snyggt i verkligheten och att jag tog rätt storlek.


Bild på t-shirten. Dom hade redan plockat bort klänningen som jag beställde. Så de får komma upp en bild på den när jga fått hem den;)

Hittade en ganska fräck klocka med på en sida. Men jag blev lite snål....typiskt mig;) Vad tycker ni? Är den snygg?

Imorgon ska jag försöka ta mig upp när klockan ringer, och inte 40 minuter senare;) Tänkte snabba på så jag är färdig med ridning och mockning innan lunch. Jag och älsklingen ska till gymmet och simma, basta och sola på eftermiddagen. Ska bli najs!

Sov gott!
xoxo


Ganska bra idag!

Har varit en ganska bra dag idag tycker jag. Tog mig lite sovmorgon fram tills sisådär halv tio..hade satt klockan på åtta. Men var ganska svårt att gå upp när täcket var så underbart härligt och älsklingen min låg jämte mig;) Efter frukosten traskade vi ner en sväng till stan och glodde lite, verkligen inget kul alls att slöda pengarna på. Fast tillslut blev det inhandlat ett par stövlar och en värmeskyddande spray för håret. Kan nog mitt hår uppskatta som var eviga dag både fönas, plattas eller lockas.

Sitter och surfar runt lite på nätet nu, och av en slump kom jag in på en sida som heter eleven.se. Verkar ju super bra. Finns allt inom hårvård, skönhet och hälsa, parfym m,m. Blir kanske att man klickar hem nått smått å gott därifrån;)

Tänkte prova en dagens;

DAGENS VILL HA: Ny vinterjacka
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och t-shirt
DAGENS SMINK: Dream Matte foundation, Max Factor mascara
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Inget särskilt
DAGENS LÅT: Shinedown- Second chance
DAGENS PLANER: Inga speciella
DAGENS SAKNAD: Caroann
DAGENS DUMMASTE: Folk som inte kan blinka när dom svänger
DAGENS SJUKA: Lite trött
DAGENS DROG: KAFFE;)
DAGENS KRAM: Mattias
DAGENS PUSS: Mattias
DAGENS KÖP: Stövlar och hårspray
DAGENS GODIS: Hmm..inget faktiskt
DAGENS HUMÖR: Helt ok
DAGENS ORD: "Jajja"











Lååång ledig!

Ojoj, nu vart det länge sen jag uppdaterade. Dåligt dåligt av mig;) Inte för att det hänt så väldigt mkt här på sista tiden, mest det vanliga. Ridit, mockat,ridit, mockat, hållt träning...och en liten festkväll har hunnits med. Putte går som en klocka, alltså skit bra!! Har börjat rida med kandaret cirka en dag i veckan, har även börjat så smått med lite byten. Lägger en bom på diagonalen, lite lättare att göra bytet över den då man byter varv. Lixom lite mer naturligt med bytet då, och lättare för mig att "sitta om" och ge honom rätt hjälper. Duktiga är vi! Förhoppningsvis kommer också våran efterlängtade dressyrsadel denna veckan wiiihooo säger vi.

Har en lite plan nu för hösten. Om Putte fortsätter att gå såhär stabilt och bra, och han får ordning på bytena och känns avslappnad och fin. Så kanske jag anmäler till våra stora dressyrtävlingar nu i nov. Alltså en MSV B:4, men bara rida den för att det är roligt och utan för höga krav. Kanske, kanske..men hade varit riktigt roligt;)

Lilla Bowiemannen har fått en liten tjej som tar hand om honom och rider honom lite emellanåt. Dom är så söta ihop, och han verkar tycka jätte bra om henne. Kul att han får göra nått ibland, och nån som pysslar on honom riktigt ordentligt;)

Idag blir det en lite tripp ner till Helsingborg och Väla. Och sen blir det nog inom Magnus, Mattias kusin som bor inne i centrala Hbg och säga hej hej;)



   


Bowie och hans lilla ryttarinna;)


Favorit hjälmen på och mysig halsduk!


RSS 2.0