Spännande!!!

Åååå snart dras vinnare i showjumper.blogg.se tävling.....vill veta vem som vinner NUUUUUUU;) JAg vill ju bara så gärna vinna;)

Håll tummen för mig....

Tävling!

Hej hej!
Hoppas helgen har varit bra. Min har varit toppen;)
Ikväll dras vinnaren i showjumper.blogg.se tävling om det super fina Otto Schumacher tränset, hoppas hoppas hoppas vi har turen med oss;) Hur fin hade Putte inte varit i ett sånt träns lixom hihi.

Såhär ser det ut;)


Vädret har väll varit bättre. Spöregnat till och från hela dagen, hoppas det blir bättre till ikväll när jag ska rida iaf.

Tävlingen jag anmälde till i Båstad den 1 April, alltså nu på torsdag var ju full. Men såg att jag låg först på reservlistan. Så det är bara till att hålla tummarna för att någon avanmäler.

Ha en fortsatt bra måndag!

Kramar


FREDAG!!!

FREEEEEEEEEEDAG!!!!!! ;)


Glad våffeldag!!!

Glad våffeldag, eller vad man nu säger;)
Redan torsdag igen och full fart mot helgen, wuuuunderbart. På lördag blir det kalais med bästaste Sanna, eventuellt börjas kvällen med käk på Harrys...mmmm..kycklingvingar säger jag bara;)
Vädret är för övrigt helt underbart. Igår kväll var det riktigt skönt ute,så blev en kvälls tur i stora hagen med Putte. Han tyckte det var skönt att slippa och enbart gå på banan. Jätte pigg och glad.

Idag blir det vilodag för hästarna. Blir nog kanske en fika på stan med honey...måste ju äta våfflor;)

Måste bli lite bättre på att lägga upp lite bilder emellanåt. Är sååå tråkigt med inlägg där det bara är text.  Förhoppningsvis blir det ju en ny mobil snart och då kan jag blogga från den, och då lovar jag att det blir bilder;)

Fortsatt trevlig torsdag!!

Kram

Skryta!!!

Måste skryta lite med protokollet från gårdagens tävling hihi ;)


Nöjdast!

Hur nöjd är inte jag? NÖJDAST;)
Jag och Putte gjorde ett jätte bra jobb tillsammans idag på tävlingsbanan. Blev 68.7% i en regional Lätt A:3. Åttor på hela travprogrammet;) Hade en mycket bra känsla av lugn och sammarbete redan på framridningen vilket höll i sig på banan också. Är bara så underbart att rida när man har sån underbar ridkänsla och man känner hur glädjen kryper under huden på hästen;)


Prisutdelning;)


Ärevarv;)


Nöjdast!


Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv och fortsätta att vara nöjd;)

Trevlig lördagskväll!

Kram


Vårkänslor!!!

Imorse när jag var ute och körde i jobbet bokstavligen spöregnade det, inte så kul kanske. Men när jag hoppade ur bilen så luktade det sådär gott som ni vet det kan göra på sommaren när det regnar. Och inte nog med det, sen kom regnbågen..snacka om att jag fick vår/sommarkänslor. Underbart. Fast nu har tyvärr vädret återgott till disigt och grått igen på eftermiddagen.

Denna fredags eftermiddagen spenderas ensam på jobbet, precis som förra. Lite trist och sitta helt själv!

Ikväll blir det nog lite tömkörning med Putte plutt. Red igenom honom igår och han kändes jätte fin sen träningen i onsdags;) Sen blir det till att fixa iordning alla sakerna inför lördagens tävling tjohooo=) Ska bli sååååååå KUL!!!

Fortsatt trevlig fredag!!!

Kram

Lunch!!!!

Nu vankas det lunch. En kebabtallrik blir det. Hur gott är inte det? GOTT;)

Träningen igår gick kalas. Ulf tyckte det var positiv skillnad från förra veckan. Tummen upp för det! Nu laddar vi inför helgen och årets första tävling. Ska bli super kul;)

Fortsatt trevlig torsdag. Om ni inte visste, så är dett fredag imon;) Wuuuuunderbart!!!

Kram


Sunny day!

Åååå det är så underbart väder ute. Vill bara ut och rida en låååång runda i skogen. Har inte gjort det på år och dar pga att jag inte kan rida i skogen hemma:( Super trist verkligen. Imon är det iaf träning för Ulf igen, ska bli kanon kul. Igår hade Putte vila, så kan tänka mig att han kommer vara pigg och glad ikväll när jag ska rida.

Längtar tills påsk. Då är man ledig fre-mån, hur skönt är inte det. Blir nog en sväng till Mölle och hälsa på svärföräldrarna om dom ska dit med husvagnen. Kanske svänger inom Väla en sväng och shoppar "lite" hehe.

Måste verkligen införskaffa mig en ny mobil nu. Vet dock bara inte vilken. Det blir iaf en Sony Ericsson, står nog mellan Elm eller W995. Den sistnämnad har jag nämligen hittat i rosa;) Elm har en 5- megapixelkamera och kostar runt 2000:- medans W995 har en 8.1 megapixel och kostar ca 3500:- Ååååå har ju sån beslut ångest..strängt eller vad. Dagens I-lands problem!

Nu ska jag försöka slå ihjäl dom sista timmarna fram till halv fem då jag slutar jobba, sen blir det till att brumma hem till Laholm och mina hårbollar;)

Fortsatt trevlig tisdag=)

Kram!

...

Förresten. Hade varit kul och veta vilka Ni är som läser min blogg;) Ni får gärna lägga en liten kommentar där ni berättar om er själv och era hästar;) Några är nu ju som är inne på min blogg trots min dåliga uppdatering emellanåt. Vill ni veta nått om mig så bara fråga, jag svarar gärna;)

Fredag, underbara fredag!

Så var det äntligen fredag..igen. Känns som att det fredag bara häromdagen. Det eviga ekorrehjulet är i rullning! Veckan har varit helt ok, inget nytt som hänt. Förrutom i onsdags, då var jag och tränade för en ny tränare. Tror att han kan passa mig och Putte riktigt bra. Mycket lugn och harmonisk och gick direkt på det som är vårt stora problem. Att bli avslappnade (båda två) och att få Putte framför lodplan. Putte har väldigt lätt för att "krulla" ihop sig och komma bakom lodplan. Har blivit lite av ett moment 22 för oss. Både jag och Putte är väldigt ambitiösa och vill väldigt mycket, både på gott och ont. Det har gjort att vi tappat kommunikationen lite mellan oss och det har blivit spänt. Ulf gick direkt på detta, och jag fick Putte framför lodplanet och han kom till arbete och slappnade av=) Så på onsdag nästa vecka är det träning för honom igen, längtar!

Ikväll är det hästfri kväll. Tänkte städa älsklingens lägenhet och göra vårfint. Nu får väll ändå våren komma... Till mat ikväll tänkte jag prova att göra wokade grönsaker med kyckling, äggnudlar och hemmagjord jordnötssås....kan bli spännande. Speciellt eftersom att jag inte är så bra på att laga mat haha

Får väll återgå till arbetet nu. Sitter helt själv på jobbet, och det ska jag göra fram till halvfem =(

Ha en underbar fredag med fredags mys eller party eller vad som nu händer;)

Kram!!



Sötnöten säger trevlig helg;)


Vill hem...

Ååååå va drygt, nu vill jag bara hem. Sitter bara och väntar in dom sista minuterna på jobbet nu innan jag slutar. Imon är det fredag, finaly;) Tror helgen blir lugn, känns så nu iaf.

Igår var jag och Putte och tränade för en ny tränare, Ulf Nilsson. Kändes riktigt bra. Mycket lugn och harmonisk människa, kan nog passa både mig och Putte fin fint. Blir träning redan nästa vecka igen för honom och på lördag nästa vecka blir vår första tävling för säsongen. Super kul;) Längtar redan!!

Nu, får jag nog stänga ner datan och rulla hemåt Laholm. Jippi;)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag.

Kram

Tävling!

Jag är med och tävlar om det här super snygga tränset från Otto Schumacher.



Kika in hos http://showjumper.blogg.se/ så hittar du tävlingen och mycket läsvärt av en duktig hästtjej, som arbetar med hästar på helttid. Min älskade Putte plutt kommer från henne;)


Helg, underbara helg!

Äntligen har jag fått jobb, ett riktigt jobb;) Därav den dåliga uppdateringen...
Började jobba i måndags, ett heltidsjobb med fast anställning. Hur gött är inte det;)

"Sviterna" efter Skandinavium och EuroHorse har fortfarande inte lagt sig. Med andra ord, shoppingfeelingen hänger fortfarande kvar. Ännu mer nu när jag vet att jag får en lön i slutet av månaden. Funderar redan på vad för hästrelaterade attiraljer den ska gå till haha. Som nr ett ligger iaf en svängd anatomisk dressyrgjord. Ska bara bestämma vilken jag vill ha, så jag kan be hästshopen att beställa den;)

Idag ska jag vara ute och njuta av det härliga vädret. Blir hästapållarna för hela slanten idag. Kanske vårstäda och göra lite fint i stallet och sadelkammaren....

Och självklart ska jag vara med i http://showjumper.blogg.se/ tävling om det super fina tränset från Otto Schumacher. Hur mycket hade Putte inte passat i sånt träns?? Ganska mycket tror jag;)

Lite bilder från den senaste veckan bjuder vi på idag;)



Barbacka ridning i snön..



Jag och Matilda (showjumper blogg) studerar bling bling inköpet till Putte;)




Ska försöka lära mig att lägga upp filmsnuttar, så ni får se mig och Putte i rörelse;)

Ha en bra solig dag!!
Kramar


RSS 2.0