The end of 2009!

Imon är det nyår. Va sjutton tog detta året vägen? Tiden går bara snabbare och snabbare, fast det ibland känns som att det står stilla....
Julen har varit till sin belåtenhet, lugn och mysig.

Ridningen går på halvfart pga kyla, snö och allmän lathet;)

Jag och älsklingen min har hunnit avnjuta en weekend på hotell i Göteborg. Lite julmys på Liseberg och strossandde på stan. Helt underbart att bara få komma iväg, vi två <3

Nu laddar vi inför morgondagen! Skumpa och snygg klädsel;)

God natt!


A surprise tripp to Oslo..

Helgen spenderades i Oslo. Min kära vän och gamla granne bor numera i Oslo sen i maj. Länge har hon velat att jag ska komma upp och hälsa på, men varken tiden eller pengarna har varit på min sida. Men så när hennes kära pojkvän ringde och ville "ge mig" i födelsedags present till henne, kunde jag bara inte längre motstå att åka upp. Carro fyllde 22 år i torsdags och i fredags satte jag mig på bussen upp till Oslo för att överaska en intet ont annande Carro. Som förutspått (av både mig och Jocke) började Carro gråta av lycka när jag helt plötsligt står på centralstationen i Oslo;) givetvis började jag också gråta. Härligt med riktiga underbara vänner <3

Oslo var helt underbart. Kommer absolut åka tillbaka för att se mer. Eventuellt blir det en liten skidweekend redan i början av året..hoppas hoppas!

Här kommer lite bilder från min lilla tripp!JulfintGivetvis ett besök i favorit affären. Om än dock för att bara titta;)Jag och Carro framför Holmenkollen.Mäktigt stora biografen Colosseum med 700 platser.Ett av köpcentrumen med 4 el 5 våningar..kommer inte ihåg. Irrade mest runt i alla affärerna;)Carro och jag!


I`m a lousy blogger!

Haha...är nästan förvånad var enda gång jag kollar statistiken på hur många som läser min blogg. Eller snarare kollar in min blogg, dåligt med nya inlägg den sista tiden. Men tack för att Ni inte ger upp på mig så lätt;)

Den sista tiden har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Har hoppat in på mitt gamla jobb i två veckor nu då chefen ligger och steker i Hurgadha ( vet inte hur de stavas). Men gött med lite pengar iaf.

Ska träna för Stefan Jansson den 15;e dec igen. Ska bli kul. Behövs verkligen träna för tränare nu. Var ALLDELES för länge sen.

Hade ett trevlig samtal med Puttes förra "mamma" för ett tag sen. Alltid lika kul att prata med henne. Beundrar henne verkligen med hur hon kämpar varje dag på sin fina gård med hästar och allt. Mkt duktigt tjej som absolut är en toppen förebild. Och hon uppfostrade Putte till en fiiiin pärla <3

Min lilla makeover att mitt rum börjar nästan bli färdig med. Super najs blir det. Kommer lite före och efter bilder så fort allt är färdigt. Håll ut!

Nu ska jag käka lite schwarzwald tårta. Älskade pappi fyllde hela 50 år igår..GRATTI GRATTIS!

Ha de gött och håll ut med mitt (dåliga) bloggande ;)

Puss o kram!

RSS 2.0