REA, REA, REA..jag älskar REA!

Idag hade hästshopen i Halmstad rea. Åååå vad jag älskar rea. 25% rabbat på hela sortimenten samt 50% på vissa utvalda varor. Kan det bli bättre! Fick inhandlat ett par skit snygga pikeur helskodda ridbyxor i en härlig mörklila färg. Kommer vara så snygga till hösten. Hade spanat in dom ett tag sen innan, men tyckt dom va lite i det dyraste laget. Men med 25% bort från priset var det absolut överenskommligt. Blev också ett fint Eskadron schabrak i beigt till Putte plutt och ett par ridstrumpor. Hade nog kunnat handla hela butiken om jag inte lagt band på mig själv;)

För övrigt har jag ridit Putte ganska ordentligt idag. Var lite halv nervöst om man skulle reda ut allt lika bra hemma som man gjorde med Per vid sidan om sig. Men det gick faktiskt jätte bra. Det gäller bara att vara bestämd från början och inte mesa hela tiden som jag är lite för bra på. Han gick iaf riktigt fint och verkade nöjd och glad själv.

Ikväll blir det kräftskiva/30års kalas. Ska bli trevligt. Och imorgon väntar uppvisning med Talang till topp på DM. ska få låna en häst från gymnasiet i Falkenberg. Kan bli spännande. Haha!Den snygga färgen på ridbyxorna syns tyvärr inte så bra på kortet.


Tillbaka till Waaler Farm

Imorgon ska jag och Putte åka tillbaka till Karlshamn och Waaler Farm för fyra intensiva dagar med träning. Ska bli super kul. Känns verkligen som att vi kan behöve det båda två, har ju inte blivit en enda träning sedan början av sommaren. Så det kommer att bli fyra tuffa men jätte roliga och välbehövliga dagar. Vet inte om jag kommer att ha tillgång till något internet där. Men jag uppdaterar bloggen med en rapport om hur det har gått så fort jag kommer hem.
Waaler Farm, here we come..wiiihoooDuktiga vi!

Idag har jag och Putte varit i skånska Össjö och tävlat en regional Lätt A:5. Gick faktiskt riktigt bra tycker jag, fick ihop 63.9% och med dom procenten kom vi på en fin 4:e plats (tre placerade). Är super nöjd!Lite bakis och vill ha min nya sadel:)

Dagen igår var en rätt så bra dag tycker jag allt. Började med att gå upp vid sju tiden för att rida, duktiga jag. Sen blev det en runda i Halmstad för lite shopping. Lyckades "lura" med mig älsklingen på detta, och han stod ut hela tiden<3  Kan vara rätt strängt att gå på shopping tur med mig då alla butiker ska finkammas, gärna två gånger haha. Sen blev det lite förfest hos Fidde. Mkt trevligt va det. Jag och Sanna hade riktgt skoj iaf, dom andra va lite torra faktiskt. Skulle bara sitta och prata medans vi vill shaka lite as;) Tack för lånet Sanna förresten av klänning, me like it alooot!

För övrigt kan jag berätta att jag äntligen hittat en ny sadel som både passar mig och Putte. Sååå skönt. Fast det blev lite dyrare än vad jag räknat med, men men va gör man inte. Hellre en sjukt snygg och skön sadel till bästaste hästen än en massa pengar på kontot haha.
Blev iaf en brun Stubben Maestoso de luxe med biomex i sitsen, Biomex är tydligen nått nytt som stubben börjat med, nån slags dämpande gele som dom lägger in i sitsen. Hoppas det kan vara bra för min skadade rygg. Synd bara att jag får vänta enda tills oktober innan jag får den. Men den som väntar på nått gott..
Lite bilder, lite info, och lite annat smått och gott!

Antar att det finns dom som är lite nyfikna kanske...så jag lägger upp lite bilder!

Först kommer lite info och bilder på Putte plutt.

Namn: Bounty, Putte, Putte plutt, Putte fnask, huliganen, darlingen, älsklingen..ja kärt barn har många namn=)

Ålder: 10år den  maj

Mankhöjd: ca160cm

Far: Bolero

Mor: Toe Hold xx

Utbildad: Går Lätt A stabilt med både placeringar och vinster. Lätt B nivå hoppning tror jag, då jag själv inte hoppat han så mycket. Är en riktig "dressyrkärring". =)

Gillar: chips, Bowie, tävla, kliad på mulen

Ogillar: kliad under magen, att inte bli riden, kor

Bästa egenskap: alltid positiv och glad, gör alltid sitt bästa, helt enkelt bäst

Sämsta egenskap: har inte upptäckt någon än

Namn: Bowie Boy, Bowsen, Bowiemannen, Bow Bow...många namn här med=)

Ålder: 15 år

Mankhöjd: 145cm

Okänd härst: Imp Danmark

Ubildad: FEI dressyr, placeingar och vinster till Lätt A. Lätt B hoppning

Gillar: chips, barn, Bowie, lata sig, bli borstad

Ogillar: att behöva jobba=)

Bästa egenskap: mycket speciellt grabb med många personliga egenskaper

Sämsta egenskap: lite lat

                                                                                              

Ny bloggare

Då har jag (äntligen) skaffat mig en blogg som så många andra. Hoppas det finns några där ute som kan tycka att det är intressant att läsa om mig, mitt liv som satsande dressyrryttare och allt annat spännande som händer runtomkring mig och mitt liv.

Är ju helt ny på det här med blogg, så ha lite överseende i början om det tar lite tid innan den uppdateras;)

Caio!
(Amelie

RSS 2.0