Gee-Kaoset!

I em bär det av till just Gee-Kaoset med underbara Martina. Lite måndags mys och lyx, bra start på veckan tycker jag;)


FRIIIIDAYYYY

Äntligen fredag, underbart;)

Har ni sett att Roeckel har kommit ut med en ny färg på sina Vesta vantar?? Nämligen lila, typ mörk mörk lila tror jag;) Riktigt snygga ser dom ut att vara iaf. Tror jag får införskaffa mig ett par sådan, har passat fiiin fint till mina mörkt plommonfärgade Pikeur ridbyxor. Dessutom är ju Roeckel absolut dom bästa ridvantarna man kan ha. Känns knappt att man har dom på sig, och dom håller länge!

Har förresten upptäckt Horze... Tydligen en häst affär som finns i Malmö och Stockholm..tror jag. Det går iaf att beställa via deras katalog eller på nätet Horze.se Någon som köpt från dom?? Funderar på att beställa lite grejor. Hittade en del smått och gott;)

Dagen idag består förutom av jobb, lite ridning ikväll..sen ska jag nog träffa Carro innan hon far tillbaka till Norge och Italien för denna sommaren. Har lite dåligt samvete för att vi inte hunnit träffas mer, trots att hon varit hemma hela sommaren.. Men funderar faktiskt på att planera in nån Norge tripp nu framöver. Min kära "bror" bor ju faktiskt hemma hos Carro och Tolle nu då han också flyttat till Norge och fått jobb där..så då får man ju träffa dom båda;)

Va ska Ni göra i helgen??

Ha en underbar fredag!

Kramar

Mys..

Sa ju att det nog skulle bli lite torsdagsmys..kan undra vad som finns i denna påsen;)


Bilderna!

Här kommer lite bilder från senaste tiden;)

Dom två första är från våra stora tävlingar i Laholm i början på augusti. Och dom två sista är från Falkenberg. Där v vi också fick vår allra första placering i reg Lätt A:6;)


Stolt tränare!

Ja, det får jag nog ändå säga att jag är;)
Har ju varit skit dålig rent ut sagt på att uppdatera bloggen, och så går jag in här nu och ser att min elev har lagt en kommentar! Hon har tävlat dressyr för första gången, tilläggas ska göras att hon är hoppryttare;) Att jag blir stolt och glad som tränare;) Tummen upp!

Hon var dessutom hästskötare och fotograf för mig på Laholmstävlingarna, så så fort jag fått bilderna ska jag dela med mig av dom;)

Ikväll ska jag verkligen FÖRSÖKA lägga upp lite av mina senaste bilder;)

För övrigt blir det nog lite torsdags mys ikväll....kanske till och med lite godis;) Imorgon är det ju äntligen FREDAG...uuuuuuunderbart;)

Ha en fortsatt bra em och kväll!

KRam

Thursday!

Godmorgon!
Jag lever fortfarnade, dock lite frånvarande bara pga bristande tid;)
Allt är bara fint här. Var och tränade för Ulf igår igen med Putte, gick kalas;)
Ikväll ska jag försöka få upp lite bilder från helgens tävling och berätta hur det gick..så håll ut;)

Ha en underbar torsdag;)

Kramar

Godmorgon. Lite ledig från jobbet idag, sk...

Godmorgon. Lite ledig från jobbet idag, skönt. Pigg och vaken som man är så är man redan på väg till träning;-) ha en underbar dag. De ska jag ha;-)


RSS 2.0