It`s a ordinary day!

Jahapp, idag har varit en dag som alla andra dagar. Med andra ord inte gjort nått speciellt mer än och ridit och mockat. Jo, jag har faktiskt storstädat lite i sadelkammaren. Fint blev det. Vädret har ju varit så där super kul idag med. Med andra ord regn, blåst och lite regn till. Tänkte först kört iväg till ridhuset och ridit, men kände inte alls för det. Så jag passade på att ge mig ut mellan regnskurarna...trodde jag. Precis när jag skulle hoppa upp började det ju givetvis regan igen..suck. Men men, man är ju härdad som hästmänniska;)

Igår kom mina paljett tights som jag beställt från HM, men inte min duffel:( den var tydligen restad och kommer inte förens i slutet av november. Need it now. Eller ja, det är ju inte så att jag inte har nån vinterjacka. Hänger väll si sådär fem stycken i garderoben;) Men jag VILL ha min nya;) Paljett tigtsen va riktigt coola iaf...kommer rocka på dansgolvet;)

Älsklingen min var här inatt....älskar verkligen att somna och vakna jämte honom. Sover så mkt bättre när jag vet att han ligger jämte mig...känner mig så trygg då..myyyyysssss. <3

Imon blir det inte till att ligga på latsidan. Ska vara på banken kl 13, så det blir till att komma upp i tid och hinna mocka och rida innan jag ska dit. Sen blir det upp till stora stan och göra lite ärenden. Och sen till gymmet och simma. Duktiga jag! Täntke jag skulle se om jag hittar nån snygg fondtapet till mitt rum. Är sugen på att göra om nu igen;)

Pappsen min var gullig och bjöd på pizza ikväll. Mamma är inte hemma...å varken jag eller pappsen är så roade av att laga mat. Så pizza är aldrig fel sånna dagar;)

Nähe, nu ska jag glo på tv och lata mig..

xoxo


Born to shopp!

Åååååååå va jag älskar att shoppa. Fast det är alltid samma sak..när man har pengar att spendera hittar man absolut ingenting. Å när man är luspank skriker varenda lite grej efter en i butiken "köp mig, köp mig". Stackars lilla fattiga barn....haha skämt å sido.

Idag har det verkligen varit shopping a la Amelie big time. Äntligen kom min efterlängtade sadel..sååååå schnygg;) Jag och mammsen tog en liten runda ner på stan sen. Hittade en jätte fin väska som jag blev så sugen på, men ajaj sa plånboken. Men snälla lilla mamma va ju bara sååååå snäll idag, så jag fick den av henne. Usch va bortskämd jag är, men jag uppskattar det iaf.

Köpte ett par stövlar för ett tag sen som jag visade. Men kände att jag nog inte riktigt tyckte om dom. Så det blev till att lämna tillbaka dom. Belv istället ett par stövlar med mysig fodring i, varmt och gott för fossingarna nu när det är så kallt, brrr. Tror dom kan bli snygga till min nya vinterjacka när den kommer.



Snygga sadlen;)



Biomexet i sättet!





Väskan från mamma..



Gratis är gott. Goodibag från Flickorna på Ullmans;)



Dom nya pumpsen och stövlarna!




Where`s the flow?

Har kommit in i period där jag känner noll inspiration för att blogga. Eller ja, jag har ju en del jag kan blogga om. Men var enda gång jag hamnar vid datan försvinner inspirationen.  Ska försöka skärpa mig.

Dom sista två veckorna har iaf bestått av lite jobb. Ganska najs faktiskt. Både lite pengar som komme in och faktiskt ganska kul att jobba. Så tummen upp för det.

I helgen var jag och älsklingen på 25 års kalas hos min gamla granne. Shit va "gamla" alla börjar bli..haha. Trevligt va de. God mat å dryck och roligt sällskap.

Väntar FORTFARANDE på min nya sadel. HALLÅ! Va sjutton har den blivit av? I need it now.

Putte blev av med vinterpälsen förra helgen. Fiiiiin blev han. Tack Pia för hjälpen.




RSS 2.0