Underbara fantastiska älskade häst!

Ååååååå va träningen gick bra igår. Ulf undrade vad jag hade hittat på....jag har börjat rida sa jag;) Han var mjuk, spänstig och bar sig fint. Och framför allt, kommunikationen fanns där. Hur underbart som helst;)

NÖJDAST är jag;)

Mamma ringde för en liten stund sen. Hennes jobb hade blivit bombhotat!!!!!!!!!! Dom hade tydligen hittat ett märkligt paket i trappan.... Bombtekniker från Malmö är på väg.... Kan inte annat än tycka att det är lite spännande haha (förutsatt att inget hemskt händer) Fortsättning följer......

Fortsatt trevlig torsdagsförmiddag!

Kramar

I`m still alive!

Haha skulle kunna tro att jag gått i ide..men icke;) Bara saknat lite inspiration och tid till att blogga!
Allt flyter på i sin gilla gång här iallafall. Helgens tävling gick kalas tycker jag. Red en Lätt A:3 i fredags, 66,4% med en åtta på gångarterna samt åtta på båda travökningarna. På lördagen red jag en Lätt A:6 för andra gången. Fick ihop 59%, är jätte nöjd med tanke på att det var andra gången jag red programmet

Får ta lägga upp en liten bildbomb från den senaste tiden..kanske hinner ikväll!

Ha en fortsatt trevlig lill lördag;)

KRamar

Redo för kvällens bravader:-) trevlig lörd...

dsc00098 (MMS)

Redo för kvällens bravader:-) trevlig lördags kväll. Kram från mig


Haha

Glömde ju förklara min rubrik;)
Lyssnade på Mix Megapol imors på väg till jobbet. Där pratade dom om roliga sloggans som exempelvis företag har. Där var ett slammsugningsföretag nån stans i Sverige som hade just "Vi suger hela natten" som slogan...lite roligt tyckte jag ;)

Vi suger hela natten!

Ååååååå ÄNTLIGEN fredag, vad jag älskar fredagar.
Skulle egentligen varit på massage i em/kväll. Verkligen i behov av det nu. Börjar få riktigt ont i nacken och huvudet, och den där hemska trötthetskänslan i större delen av ryggen börjar infinna sig. Aj aj inte bra alls! Men massagen blev tyvärr flyttade till imon, men den som väntar på något gott;)

Imorgon hade jag tänkt sticka en sväng till Helsingborg, Väla. Och eventuellt göra ett besök i för mig en nyupptäckt hästaffär söder om Helsingborg, Helsingborg Equiestrian and Pet ;) Spännande!!!

Ridningen har för övrigt gått bra denna veckan. Trimmade lite på ridbanan igår, och han kändes fin fin. På måndag blir det träning för Ulf igen. Och sen laddar vi inför Björbäcks stora tredagars tävlingar näst sista helgen i maj. Brukar alltid vara lik roligt och inspirerande att rida där då ioch med att det är Falsterbo kval. Detta inebär MÅNGA fina hästar och duktiga ryttare. I fjol red jag fram med bla Jan Brink hihi..

Nu är det strax dags för lunch, göttans!

Fortsatt trevlig fredag;)

KRamar

Godmorgon. Nu är det frukostdags här på jo...

dsc00086 (MMS)

Godmorgon. Nu är det frukostdags här på jobbet. Ta tycks om håret? Själv är jag nöjd. Helt underbart med nyklippt och slingat hår:-)


Verkligen i behov av klippning och slingni...

dsc00081 (MMS)

Verkligen i behov av klippning och slingning:-) idag blir det ett besök hos frissan.


En av mina två stora kärlekar:-)

dsc00076 (MMS)

En av mina två stora kärlekar:-)


RSS 2.0