Heeeeeeej!!

Dålig uppdatering så det skriker om det här...eller snarare ekar tomt;)
Midsommarhelgen var helt underbar. Mycket skratt med goda vänner och givetvis god mat. Synd att det var över lika fort. På hästfronten går det kalas. Putte går riktigt bra, trots den lite för stora gräs magen;) men det hör väll sommaren till hihi. Ikväll blir det träning igen för Ulf, och sen laddas det för fullt inför helgens tävling i Falkenberg en Lätt A:6. Ska bli super kul!!

Skrev ju för ett tag sen om att jag gjorde en makeover på mitt kandar träns. Gjorde ett tappert försök att lacka nosgrimman. Kollade med min sadelmakare om det fanns något speciellt läder lack. Men tyvärr hittade hon inget. Så jag provade lite olika varianter själv. Fick tips från nån tjej att man kunde använda polish, sånt som man använder till inredningen i bilen. Men detta var ingen större hit. Sen provade jag det klassiska som nog så många andra gjort- Hårspray. Super fint dirket när man sprayat på det. Men så fort det torkat och man böjde lite på nosgrimman sprack det dirket. Dessutom mår nog inte lädret så värst bra av det i längden. Så det absolut bästa tipset om man vill ha glansigt/lackat är det nog att putsa upp tränset ordentligt..allra bäst funkar det med en nylonstrumpa och ett bra putsmedel. Själv använder jag mig av Stubbens hamanolfett och Könings special kräm för deras läderstövlar;)

Hoppas det var lite svar på din fråga;)

Ha en underbar sommardag.

Kram från mig!

Morning!

Godmorgon!
Började jobbet lite tidigare idag, så kan jag gå hem en halvtimme tidigare...tjohoo..hehe
Nu börjar man så smått komma in i verkligheten igen efter semestern....och jag kan meddela att det suger;( Man kanske borde fundera på allvar vad man vill göra med sitt liv. Man ska ju vara nöjd och glad med det man gör, vilket också inkluderar jobbet! Är nöjd med det jag gör...förutom mitt jobb. Har inte jobbat här länge, men känner att det inte riktigt utvecklar mig. Vill ju ha ett jobb som är spännande, lärorik och som man längtar att få komma till....men vem vill inte ha ett sånt jobb, och hur många har faktiskt ett sånt jobb;) Jaja, jag får vara nöjd så länge, jag har ju trots allt ett jobb. Och så illa är det inte;)

Nu ska jag återgå till dagens arbete. Ha en underbar dag!

(Bilder från Turkiet kommer;) )

Wunderbart....

Vi har det underbart. Just nu har vi ätit en god frukost på hotellet oxh strax bär det av till stranden;) Vet inte riktigt hur varmt det är...men ca 3o grader;) Shopping är hur bra som helst....dock har jag bara shoppat en skjorta än..vill ju ha ALLT;) så jag vet inte vad jag ska börja haha. Imorgon ska vi på en lokal marknad..så då blir det nog shopping;)

Ha det bra där hemma, så hörs vi;)

Bilder kommer så fort jag har lagt in lite på datan;)

Kramar

SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!

Sitter och äter lite frukost nu. Strax blir det ut i stallet och rida lite. Sen bär det av mot Götlaborg och vidare mot Turkiet;) ;) ;) Ska bli helt underbart!!!

Bjuder på denna..kanske nån som blir lite avis på mig hihi
Och en lite bild på min älskling från tävlingarna i Björbäck;)

Får se hur mkt tillgång jag har till en dator...men ska försöka uppdatera lite med förhoppningsvis härliga bilder;)
Ha det underbart här hemma!

Kramar Amelie


Happy face;)

Nu har nedräkningen börjat...... ca 1 1/2 dygn kvar....sen drar vi till Turkiet..wiiiiihhhhhhoooooooooo;)
Sola, bada och pina colada;)

Du är som lyckligast innan!

Du är som lyckligast innan semestern läste jag i nån tidning. Kan nog stämma rätt bra. Man är lite upprymd och full av förväntningar innan...själva semestern går fort som bara den. Och sen är allt över, tillbaka till den trista vardagen. Så det är väll NU jag ska njuta då, för på lördag åker vi till Turkiet;) ska bli såååååååååååååååå SKÖNT kan jag lova. Dricka paraply drinkar, SHOPPA och bara ha det allmänt alldeles för bra helt enkelt;) Längtar gör jag iaf!!!! Första gången jag och älsklingen åker utomlands tillsammans;)


RSS 2.0