En dagens!

Duktiga jag har simmat två gånger denna veckan, ridit två hästar i tisdags och ikväll väntar fysträning med Team Halland och Ulf Johansson. Herregud, vad har hänt med mig!!! Har gått och blivit helt överaktiv...men det gillas skarpt av mig och framförallt min kropp;) Trimmat ska det bli!

Tänkte jag skulle vara med i Matildas vecko tävling där man denna veckan kan vinna ett par fina fleecelindor i lila eller blå färg. Tror Puttis hade passat kanon i dom lila..så matchar han mina nya fina lila pikeur byxor;) Kolla in hennes läsvärda blogg på http://showjumper.blogg.se/

I dag red jag Puttis på ridbanan, får fortfarnde rida "dressyr" i min hoppsadel då min nya dressyrsadel inte har kommit än. Inte det lättaste för en "dressyrkärring" som jag att försöka rida dressyr i en riktig hoppsadel;) Men han kändes riktigt fin ändå. Red mest lite lösgörande stretching.

En liten dagens i bilder!


Världens bästa häst;)


Sötnosen Bowie ville också va med på bild;)


Det märks att hösten är på väg..


Fin fint vid stallet!


Kommentarer
Postat av: Caroline

fin ridbana du har, vad är det för underlag? =)

2009-09-24 @ 15:35:50
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Amelie

Tack så mkt! I grunden är det en helt vanlig grusbana som vi sedan lagt gummiflis på. Kanon bra att rida på, varken för djup eller hal. Super bra under vintern då den inte fryser heller;)

2009-09-24 @ 16:47:41
Postat av: Caroline

Tror jag har sett det på travet dom hade en liten volt som var med gummidäck(gummiflis) i, men den är inte kvar nu.(flera år sen)

Men när det regnar mycket, blir det vattenpölar då,,hoppas du förstår vad jag menar.

2009-09-24 @ 18:51:16
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fina bilder och vad kul att du är med och tävlar! :D

2009-09-24 @ 21:59:27
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Amelie

När det regnar håller sig ridbanan i alldels utmärkt skick. Endast ett ställe där det blir en liten liten pöl. Detta beror dock på att gruset under inte riktigt han sätta sig innan vi la på gummiflisen. Men för övrigt fungerar den toppen. Kan ju säga att den sparat in mkt tid och pengar ioch med att man slipper köra iväg till ridhuset under vintertid;) Kanon!!

2009-09-25 @ 12:01:20
Postat av: Matilda

Läget idag? :)

2009-09-26 @ 13:02:30
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0