Fredag och dagens längtan!

Äntligen fredag, äntligen!
Idag är längtan tillbaka till Turkiet riktigt stor, speciellt eftersom regnet öser ner utanför fönstret. Känns ju redan som att hösten är på intågande. Alla björkarna har ju redan börjat släppa iväg sina grön fina ( nu gula) löv! Vad är detta? Det är ju faktiskt bara juli månad! Måste bero på det riktigt varma vädret och brist på regn.... Trist är det iaf. Man kan ju åtminstonde hoppas på att det blir en lång och varm härlig höst.

Så dagens längtan går definitvt till Turkiet. Kanske skulle hem och övertala M om att vi måste boka en resa nu till hösten;) Får nog bli dagens projekt haha.

Ikväll blir det nog lugnt. Marinfestivalen är ju i full gång här i Halmstad. Hade tänkt att kanske gå ut i hamnen ikväll och kolla alla båtarna....men, hur kul är det i ösregn! Får hoppas på bättre väder imon.

Plutten gick kalas bra igår kväll. Red igenom honom på bana efter onsdagens träning. Han brukar nästan alltid gå som en klocka dagen efter ett träningspass;) Underbar känsla kan jag meddela!

Nä, nu ska jag nog dricka en kopp kaffe till och drömma mig bort till en varm plats..och jobba lite däremellan;)

Underbar fredag alla!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ja eler hur känns det höstigt! Fast det regnar inte här idag i alla fall, men blåser. Tackoch lov är det hyfsat varmt i alla fall.

2010-07-30 @ 08:03:27
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Annika

Hittat en resa till Kreta för 3990:-- all inclusive.

Maten är godare än i Turkiet.

2010-07-30 @ 08:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0