Lååång ledig!

Ojoj, nu vart det länge sen jag uppdaterade. Dåligt dåligt av mig;) Inte för att det hänt så väldigt mkt här på sista tiden, mest det vanliga. Ridit, mockat,ridit, mockat, hållt träning...och en liten festkväll har hunnits med. Putte går som en klocka, alltså skit bra!! Har börjat rida med kandaret cirka en dag i veckan, har även börjat så smått med lite byten. Lägger en bom på diagonalen, lite lättare att göra bytet över den då man byter varv. Lixom lite mer naturligt med bytet då, och lättare för mig att "sitta om" och ge honom rätt hjälper. Duktiga är vi! Förhoppningsvis kommer också våran efterlängtade dressyrsadel denna veckan wiiihooo säger vi.

Har en lite plan nu för hösten. Om Putte fortsätter att gå såhär stabilt och bra, och han får ordning på bytena och känns avslappnad och fin. Så kanske jag anmäler till våra stora dressyrtävlingar nu i nov. Alltså en MSV B:4, men bara rida den för att det är roligt och utan för höga krav. Kanske, kanske..men hade varit riktigt roligt;)

Lilla Bowiemannen har fått en liten tjej som tar hand om honom och rider honom lite emellanåt. Dom är så söta ihop, och han verkar tycka jätte bra om henne. Kul att han får göra nått ibland, och nån som pysslar on honom riktigt ordentligt;)

Idag blir det en lite tripp ner till Helsingborg och Väla. Och sen blir det nog inom Magnus, Mattias kusin som bor inne i centrala Hbg och säga hej hej;)



   


Bowie och hans lilla ryttarinna;)


Favorit hjälmen på och mysig halsduk!


Kommentarer
Postat av: Matilda

GUD VAD SÖT DU ÄR! ♥



Allt är bra här, det är verkligen skönt med ridhuset nu. ;)

Klart du ska anmäla till den! Vad roligt det hade varit.

2009-10-13 @ 12:34:12
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0